Bobijev Dalas pao pred Jangom i Kolinsom u Atlanti, Baksi po starom VIDEO

Izvor: B92, 23.Feb.2020, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobijev Dalas pao pred Jangom i Kolinsom u Atlanti, Baksi po starom VIDEO

Košarkaši Atlanta Hoksa pobedili su Dalas Maverikse 111:107 u NBA ligi.

Tim iz Teksasa bez udarnog tandema Luka Dončić - Kristaps Porzingis, koji su odmarali, ali i bez Vili-Kolija Stajna, dobro je parirao domaćinu sve do samog finiša.

Tada su na scenu stupili Trej Jang i Džon Kolins, koji je osam sekundi pre kraja pokupio promašaj prvog i stavio tačku.

Kolins je meč završio sa čak 35 poena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i 17 skolova, Jang je dodao 27, od kojih je 13 u poslednjoj deonici.

Dalas je u prvom poluvremenu imao i +16, ali je pao u poslednjem kvartalu.

Tim Hardavej junior sa 33 i Set Kari sa 22 poena bili su usamljeni kod Maveriksa, za koje je posle 10 dana zaigrao Boban Marjanović.

Srpski reprezentativac dobio je četiri minuta i za to vreme ostvario po dva poena i skoka.

Najuspešniji tim lige Milvoki je nastavio dominaciju i upisao 18. trijumf u poslednjih 20 utakmica.

Baksi su sada bili bolji od Filadelfija Seventisiksersa 119:98.

Do 48. pobede u sezoni vodio ih je Janis Adetokumbo sa 31 poenom, 17 skokova i osam asistencija, a pratio ga je Kris Midlton sa 29 i devet uhvaćenih lopti.

Kod Filadelfije po 17 poena dali su Džoel Embid, uz 11 skokova, Furkan Korkmaz i Šejk Milton.

U derbiju Zapada, Hjuston Rokits slavio je na terenu Jute Džez 120:110. Ponovo je na visokom nivou bio sjajni tandem Teksašana Rasel Vestbruk - Džejms Harden, prvi je imao učinak od 34 poena i šest skokova, dok je popularni "Brada" upisao 38 poena, sedam asistencija i pet uhvaćenih lopti. Uskoro opširnije...

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vlasnik Maveriksa besan " da li je Dalas oštećen protiv Atlante? VIDEO

Izvor: B92, 23.Feb.2020

Košarkaši Dalas Maveriksa poraženi su od Atlanta Hoksa rezultatom 111:107 u noći između subote i nedelje...Dalas je igrao još jedan meč bez Luke Dončića, a ovoga puta su izgubili od Atlante u neizvesnoj završnici...Dalas Maveriksi su bili jako dobri u ovom meču uprkos svim okolnostima, a u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.