Bobi Marjanović se složio i nasmejao Ameriku: Bolji sam od Džordana! (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2018, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobi Marjanović se složio i nasmejao Ameriku: "Bolji sam od Džordana"! (foto)

Slika govori više od reči, ali ipak treba čuti šta Boban Marjanović ima da kaže na to da je ispred Majkla Džordana i Lebrona Džejmsa.

Sećate se statističkog podatka do kojeg se dolazi komplikovanom formulom, a koji svedoči o efikasnosti igrača u NBA ligi?

Reč je o čuvenom 'PER-u', na engleskom 'Player Efficiency Rating'.

"Bleacher Report" je tokom prethodne noći objavio grafik sa imenima desetorice igrača sa najboljim rejtingom efikasnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uz uslov odigranih 1.000 minuta.

Na vrhu liste, ispred Majkla Džordana i Lebrona Džejmsa nalazi se srpski reprezentativac Boban Marjanović koji je ovaj podatak morao da prokomentariše na tviteru.

Bobi je najpre izvukao iz rečnika značenje reči krdo (Herd), a zatim je upotrebio u sledećoj konstrukciji.

"Upotrebljena u rečenici: Boban je broj jedan u krdu GOATS-a", napisao je Marjanović.

Svima je jasna igra reči. "Goat" u prevodu na srpski znači koza, ali se ta reč zapravo upotrebljava kao skraćenica od "Greatest of all times" (Najveći svih vremena). Bobi je dakle završio u krdu koza, odnosno na prvom mestu liste najvećih svih vremena.

Herd [hurd] noun: a number of animals kept, feeding, or traveling together; drove; flock

Used in sentence: Boban is #1 in a herd of GOATS! 😂😂

(📸: @BleacherReport) pic.twitter.com/KnTfvahbHH

— Boban Marjanovic (@BobanMarjanovic) 17. децембар 2018.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marjanović ispred Majkla Džordana i Lebrona Džejmsa FOTO

Izvor: B92, 18.Dec.2018

Boban Marjanović ne dobija mnogo vremena na parketu u dresu Los Anđeles Klipersa, ali ono što dobije iskoristi i više nego dobro...Srpski gorostas ove sezone u proseku igra 11 minuta po meču i za to vreme beleži 7,7 poena uz 4,7 skokova, 0,7 blokada, 0,6 asistencija i 0,3 ukradenih lopti...Iako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.