Izvor: MozzartSport.com, 14.Apr.2021, 13:15

Bivši NBA šampion hvali "kabastog" Zajona "koji hoda kao da ima dve leve noge" i kudi "plačljivka" Dončića

Perkins: Vilijamson ne izgleda baš dobro, nema telo kao Lebron, ali Nju Orleans je dobio posebnog igrača, Luka ako ne želi da igra plej-in, neka se potrudi da Dalas bude bar šesti

Kendrik Perkins, član šampionske ekipe Bostona iz 2008. godine koji već izvesno vreme radi kao analitičar ESPN, nahvalio je Zajona Vilijamsona koga vidi kao buduću veliku zvezdu NBA.

"Mečevi na kojima igra Zajon moraju da budu na (nacionalnoj) televiziji, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je on buduće zaštitno lice NBA. Razumem da ne izgleda baš dobro, previše je kabast za visinu od dva metra. Nema telo kao Lebron Džejms. Hoda kao da ima dve leve noge. Ali znate šta, Nju Orleans je dobio posebnog igrača. Ovaj momak je poseban. Obožavam ovo što trener Van Gandi radi, stavljajući Zajona na krilnu poziciju. Ne možete da ga zaustavite", rekao je Perkins.

Četvrtak, 4.00: (1,60) Denver (13,0) Majami (2,60)

Na drugoj strani, čovek koji je 15 sezona proveo u NBA nije imao reči hvale za Luku Dončića. Ne na njegove igre, već na razmišljanja. Slovenački as je dan ranije izjavio da ne razume ideju plej-in turnira.

"Igrate 72 utakmice za plej-of. Zatim (u plej-inu) možda izgubite dva meča zaredom i ne uđete u plej-of. Ne shvatam poentu", rekao je Dončić koji sa Dalasom pokušava da se domogne bar šestog mesta sa koga bi Mavsi išli direktno u plej-of.

"Ukoliko Luka ne prestane sa plačom i kukanjem, bebe neće imati šta da rade. Ne zanimaju me njegove pridike. Plej-in faza je sjajna NBA inovacija. Znate li zašto? Ranije su timovi uzimali regularnu sezonu zdravo za gotovo. Ako (Luka) ne želi da igra plaj-in, pa neka bude u šest najboljih timova" prokomentarisao je Perkins.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.