BRUTALNO: Jokić uzalud pogađao trojke, a Amerika bruji o surovom zakucavanju Lebrona Džejmsa! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2018, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNO: Jokić uzalud pogađao trojke, a Amerika bruji o surovom zakucavanju Lebrona Džejmsa! (VIDEO)

Uzbudljiva noć u NBA.

Denver Nagetsi su poraženi rezultatom 121:114 od Milvoki Baksa, a Nikola Jokić je zabeležio 20 poena i po šest skokova i asistencija u poraženom timu.

SENZACIJA NA MASTERSU U LONDONU: Japanac ŠOKIRAO Federera! (FOTO)

ABA LIGA: Drama u crnogorskom OBRAČUNU! Budućnost VODILA ceo meč, a onda... (VIDEO)

Srpski centar je odlično započeo duel u „Pepsi centru“ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i postigao prvih 10 od 15 poena tima iz Kolorada. Međutim, domaćin nije mogao da se suprotstavi pokeru asova „jelena“ koji je ubacio preko 20 poena. Grk Janis Adetokumpo je bio blizu „tripl-dabla“ i meč u Denveru završio sa učinkom od 22 poena, devet skokova i osam asistencija. Najefikasniji je bio Bruk Lopez sa 26 poena.

Sa druge strane, Jokić je utakmicu završio sa sedam od 14 pogođenih šuteva iz igre, od toga je pogodio četiri trojke iz osam pokušaja. Efikasniji od Jokića bio je Pol Milsap sa 25 poena uz osam skokova.

LA Lejkersi su savladali Atlantu sa 107:106, a pogodak odluke je postigao Lebron Džejms. „Kralj“ je posle bilijara u reketu gostiju stigao do lopte i surovo zakucao za trijumf „jezeraša“. Utakmicu je završio sa 26 poena, sedam skokova i četiri asistencije.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.