BIĆE NAVIJAČA U NBA LIGI: Juta dozvolila ograničen broj gledalaca (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020, 00:15

BIĆE NAVIJAČA U NBA LIGI: Juta dozvolila ograničen broj gledalaca (FOTO)

Biće uspostavljene ozbiljne bezbednosne mere.

Prethodna sezone u NBA ligi završena je u balonu na Floridi, ali će izgleda u narednoj navijača ipak biti, a među prvima će to učiniti Juta Džez koja će igrati pred ograničenim brojem navijača, saopšteno je danas iz tog kluba.

Jutina ''Vivint SMart Home Arena'' ima kapacitet od 18.306 gledalaca, ali će utakmicama moći da prisustvuje 1.500 ljudi i to na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << donjem nivou dvorane, kao i određeni ograničeni broj navijača u loži. Iz Jute je saopšteno da će biti uspostavljeno nekoliko bezbednosnih mera u koje spada i obavezno nošenje zaštitnih maski, mobilni ulazi kao i određeni pregledi.

bet corner news: Utah Jazz will allow fans for their home games https://t.co/mEWi8CTR6E #nba #Jazz #Utah #basketball #Covid_19 #NBA2K21 #nbatwitter @utahjazz pic.twitter.com/uwcUGUISPr

— betcornernews (@betcornernews) November 24, 2020

 - Juta veruje da je ovo bezbedan način za započinjanje sezone sa stanovišta javnog zdravlja i bezbednosti. Namera je da povećamo broj navijača kako se sezona bude odvijala, u skladu sa smernicama nadležnih - rekao je predsednik Jute Džim Olson.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.