Ako ste i imali dilemu, sada je zvanično, Nikola Jokić dobio neverovatno priznanje!

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2019, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako ste i imali dilemu, sada je zvanično, Nikola Jokić dobio neverovatno priznanje!

Srbin je učinio ono što nijednom našem igraču nije pošlo za rukom, izabran je u prvu petorku lige, jasno, u pitanju je najbolji centar NBA!

Stigla su i priznanja za najbolje igrače lige.

Velika čast, ali i zasluženo zvanje najboljeg centra lige, Nikola Jokić je u prvoj petorci NBA.

Društvo mu prave, Kari, Harden, Pol Džordž, Janis Adetokumbo.

Time je delom ispravljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nepravda od pre nekoliko dana kada Jokić nije ušao u izbor za MVP igrača, bilo je mnogo bure što je košarkaš Oklahome Pol Džordž, nominovan pre srpskog centra.

U drugom timu su Lilard, Irving, Kavaj Leonard, Durant i Džoel Embid, dok treću ekipu čine Vestbruk, Kemba Voket, Lebron Džejms, Blejk Grifin i Rudi Gober.

‼️Les presentamos el quinteto ideal de la #NBA 2019‼️😱🔥@Giannis_An34 @StephenCurry30 @Yg_Trece @JHarden13

Nikola Jokicpic.twitter.com/kRow9kEp9e

— NBA Latam (@NBALatam) 23. мај 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kao nikad niko: Nikola Jokić u idealnoj NBA petorci!

Izvor: Mondo, 23.Maj.2019

Harden i Kari na bekovima, Džordž i Adetokunbo na krilnim pozicijama, a na centru....Nije MVP, ali jeste član idealne petorke!..Najbolji NBA tim u sezone 2018-19 čine:..Džejms Harden / Hjuston Rokets..Stefen Kari / Golden Stejt Voriors..Pol Džordž / Oklahoma Siti Tander..Janis Adetokunbo / Milvoki...

Nastavak na Mondo...

Jokić iznenadio i Milojevića: Nisam verovao da može da bude najbolji centar na svetu

Izvor: MozzartSport.com, 24.Maj.2019, 19:02

Izbor Nikole Jokića za najboljeg centra NBA lige, samim tim i nezvanično najboljeg centra sveta, priznanje je, u neku ruku, i za njegovog nekadašnjeg trenera Dejana Milojevića. Šef struke Mege je prvi gurnuo u vatru mladog Jokića, koji je za kratko vreme u ABA ligi počeo da deli lekcije daleko...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.