Zadruga 2: Bojan Gaceša se posle Zadruge nije pao, samo je ustao mnogo jači!

Izvor: Svet plus, 08.Okt.2018, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadruga 2: Bojan Gaceša se posle Zadruge nije pao, samo je ustao mnogo jači!

Bivši učesnik rijaliti formata "Zadruga 2" Bojan Gaceša koji je diskafilikovan zbog monstruozne šale na račun nastradale devojčice Milice Rakić u NATO bombardovanju, objavio je sinoć jedan od šokantih statusa na svom facebooku profilu. 

​Iako je nakon izlaska naučio lekciju da svaka reč izgovorena može skupo da košta, on se ipak javno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << izvinuo i pokajao. Ali njegov život se nastavlja dalje. Kako je pao, tako je i ustao, zar ne?

-Izgubio sam mnoge borbe. Nije mi žao. I porazi su deo života. Svaku pobedu znao sam da proslavim, svaki poraz da ispratim. Tako to obično ide.

Kada sve stavim na papir nisam ja ništa sretniji ni pametniji nego što sam juče bio. Samo sam otupeo. Na udarce, na uvrede. Sve lakše podnosim, sve brže prebrodim. A ja i dalje kroz život idem sa osmehom. Da nerviram neprijatelje i usrećim prijatelje." Nisam pao, već sam sleteo da natočim gorivo. Ne brinite, mahaću vam opet odozgo".- navodi Bojan Gaceša.

Društvene mreže gore od negativnih komentara ali njegova glava je idalje podignuta, jedan od prigovora koji je celu naciju uzburkao je "Danima sam bolestan bio od toga šta je uradila ova moralna nakaza od Bojana Gaceše. Ti druže kao i mnogi drugi imas poremećen sistem vrednosti, a na tim splavovima koje ides ne mozes nista fino nauciti,tebi su steroidi pojeli taj ptičji mozak."

Preostaje nam da vidimo kako će se Bojan snaći u spoljnom svetu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.