Vojnici KFOR-a na KiM Srbima danas pokazivali srednji prst, sutra će pucati da ubiju (FOTO)

Izvor: KMnovine.com, 13.Dec.2018, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojnici KFOR-a na KiM Srbima danas pokazivali srednji prst, sutra će pucati da ubiju (FOTO)

Tokom današnjeg desanta na sever pokrajine, koji su okupatorski izvori proglasili "redovnim vežbama", vojnici NATO pakta provocirali Srbe.


   
Danas srednji prst, sutra puca da ubije    






Tokom zaposedanja privatnog imanja kolona borbenih vozila okupatorskih NATO snaga stacionirala se u selu Dren nedaleko od Leposvića. >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << Iako se zvaničnik KFOR-a potrudio da srpskim medijima "objasni" kako se radi o navodnim redovnim vežbama, ponašanje vojnika ga je to opovrgnulo. 

Kao što se vidi na fotografiji koju su zabeležili prolaznici, inače Srbi, vojnik KFOR-a je tokom zabeleški (drži olovku u ruci) ispružio ruku da može dovoljno jasno da se vidi i pokazao srednji prst u nameri da se naruga i isprovocira posmatrače.


   
Njegov saborac misli da je to smešno. Verovatno se nije prvi setio, razlike među njima nema - svi podjedanko mrze Srbe.    


Na društvenim mrežama je ovakvo ponašanje okarakterisano kao "nekulturno" ali ono je mnogo više od toga. Tokom treninga za vojnike je obavezno i upoznavanje sa pravilima ponašanja za vreme nošenja uniforme. Od njihovog ponašanja zavisi kako će ih okolina prihvatiti i oni se uvek trude da deluju prijateljski iako je to često prenaglašeno i veštačko. 

Ovakav gest NATO, odnosno vojnika KFOR-a, bez sumnje pokazuje da su mnogo više ovi vojnici priučeni da mrze Srbe i da ih doživljavaju kao neprijatelje, kao nižu vrstu i da su zapravo obučeni da preziru i satiru Srbe. Takvi vojnici ne samo da ne prezaju da pucaju, već će u tome uživati i to činiti sa zadovoljstvom kada im bude rečeno ili makar samo požele da pucaju u nenaoružane Srbe.
To su ionako već činili u više navrata okom 2012. i 2013. godine kada su čak i ranili nekoliko Srba.

 PROČITAJTE JOŠ:
NATO ubica se medijski pere srpskom rđom (VIDEO) #NATO #killer #Ubica #Kosovo #Metohija #Srbija #KFOR Jadno je da...
Posted by kmnovine.com on Četvrtak, 13. decembar 2018.

Vojnik sa fotografije, a verovatno i ostali njegovi saborci poput ovoga koji se kraj njega smeje takvom gestu, upravo su ti koji će opaliti sledeći metak u Srbe i to da sa namerom da ubiju. 


KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2018 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.