Izvor: Danas, 13.Avg.2022, 12:57

Stoltenberg: Podržavamo evroatlanski put Bosne i Hercegovine

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg naveo je u pismu ministarki spoljnih poslova BiH Biseri Turković da NATO snažno podržava evroatlanski put Bosne i Hercegovine i da će nastaviti da sarađuje sa BiH i drugim međunarodnim partnerima kako bi se sačuvala stabilnosti i promovisale reforme u toj državi, preneo je danas N1 Sarajevo.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stoltenberg: "NATO razvija set mera za BiH"

Izvor: B92, 13.Avg.2022

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg obavestio je Ministarstvo spoljnih poslova BiH da ta vojna alijansa razvija set mera posebno skrojenih za BiH...On je istakao da NATO snažno podržava evroatlantski put Bosne i Hercegovine..."Ruska agresija na Ukrajinu je fundamentalno potkopala evropsku bezbednost....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.