Stoltenberg: Idem u Srbiju na našu najveću spasilačku vežbu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2018, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stoltenberg: Idem u Srbiju na našu najveću spasilačku vežbu

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg najavio je danas da će sledeće nedelje u Srbiji prisustvovati "najvećoj vežbi pružanja pomoći u vanrednim situacijama" Alijanse "sa 40 zemalja učesnica".

"Sledeće nedelje putujem ponovo u taj region i posetiću Beograd, Zagreb i Ljubljanu. A u Srbiji ću prisustvovati našoj najvećoj vežbi pružanja pomoći u vanrednim situacijama sa 40 zemalja učesnica", kazao je Stoltenberg >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na konferenciji za medije održanoj uoči ministarskog sastanka NATO-a u Briselu.

Na sajtu Alijanse objavljeno je da je Stoltenberg istakao da je to prva vežba ove vrste koja se održava u Srbiji.

"Ovo je prva takva vežba kojoj je domaćin Srbija, što odražava snažno i visoko cenjeno partnerstvo Srbije i NATO-a", poručio je generalni sekretar Alijanse.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stoltenberg: Idem u Srbiju na našu najveću spasilačku vežbu

Izvor: RTS, 02.Okt.2018

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg najavio je da će sledeće nedelje u Srbiji prisustvovati "najvećoj vežbi pružanja pomoći u vanrednim situacijama" Alijanse sa 40 zemalja učesnica. . "Sledeće nedelje putujem...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.