Izvor: Blic, 13.Jul.2018, 06:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA SE KRIJE IZA GASNIH CEVI Sve što treba da znate o ruskom gasovodu do Nemačke zbog kojeg je Tramp POLUDEO

Kad su nemački zvaničnici krenuli na NATO samit u Briselu ove nedelje, već su bili pripremljeni na ono što su smatrali da će biti neizbežni napad od strane američkog predsednika Donalda Trampa, a povodom njihovih niskih budžeta za odbranu. Ali je Tramp juče ujutro “napikirao” Nemce iz veoma drugačijeg razloga – 1.290 kilometara dugog gasovoda, planiranog da se izgradi ispod Baltičkog mora. Nemačka vlada gura svoj projekt Severni tok 2 već godinama, uprkos kritikama iz Sjedinjeih Država i nekih istočnoevropskih nacija.
Pogledaj vesti o: NATO,   NATO skup

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta nosi evropsko-ruski energetski sporazum, kome se usprotivio Tramp

Izvor: VOA, 13.Jul.2018

Kritka predsednika Donalda Trampa spram nemačke umešanosti u sporazum o gasovodu sa Rusijom, podigla je tenzije pred dvodnevne sastanke NATO zemalja u Briselu, ali takođe možda odredila i ton za predstojeći i dugo očekivani samit američkog predsednika sa njegovim ruskim kolegom u ponedeljak u...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.