Pokret veterana: Ova vlast je prevarila Srbiju, glasamo za DSS

Izvor: Press, 08.Feb.2014, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokret veterana: Ova vlast je prevarila Srbiju, glasamo za DSS

Na izbornoj skupštini Pokreta veterana, govorio je visoki funkcioner DSS Borko Ilić, rekavši da Srbija "zna kome da veruje" i da građani žele slobodnu zemlju.

"Glas za našu listu je i glas za Srbiju koja neće čekati lažne arapske investirore, kao i za državu koja neće biti deo NATO koji nas je divljački bombardovao 1999. godine", istakao je Ilić.

Predsednik Pokreta veterana >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Saša Dujović rekao je da je ponosan što ta stranka izlazi na izbore sa DSS, i dodao da je sadašnja vlast "prevarila Srbiju".

"Nisam hteo da glasam za Briselski sporazum i prodaju Kosova", kazao je Dujović, koji je u prethodnom sazivu skupštine bio poslanik, pošto je Pokret veterana bio deo liste SPS-PUPS-JS.

On je ocenio da je politička elita u Srbiji sada klonula i da je država pritisnuta sa svih strana.

"Nije suština u hiljadu dinara ili par litara ulja, koje će vam ponuditi pred izbore, već ono za šta je svoj život dalo 50 hiljada boraca", rekao je Dujović, pozvavši veterane da izađu na izbore.


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.