Pendarovski se zahvalio Senatu SAD na engleskom i albanskom

Izvor: B92, 23.Okt.2019, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pendarovski se zahvalio Senatu SAD na engleskom i albanskom

Skoplje -- Predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski zahvalio je Senatu SAD na ratifikaciji protokola o članstvu njegove zemlje u NATO-u.

Pendarovski je pismo zahvalnosti Senatu SAD uputio na engleskom i albanskom jeziku.

"Zahvaljujemo Sjedinjenim Državama što su u Senatu ratifikovale Protokol o našem članstvu u NATO. Strateško partnerstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << između SAD i Severne Makedonije nastavlja se u Alijansi i doprinosi globalnoj stabilnosti i bezbednosti", rekao je šef makedonske države, preneo je makedonski portal Faktor/

Američki Senat sa 84 glasova "za" ratifikovao je protokola o čanstvu Severne Makedonije u NATO, protiv su bila dva člana, jedan iz Utaha i jedan iz Kentuckija, a 14 njih nije glasalo.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NATO Pendarovski zahvalio američkom Senatu na engleskom i albanskom

Izvor: Blic, 23.Okt.2019

Predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski zahvalio je Senatu SAD na ratifikaciji protokola o članstvu njegove zemlje u NATO-u. On je pismo zahvalnosti Senatu SAD uputio na engleskom i albanskom jeziku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.