Palma: NATO bombardovao Srbiju da bi doveo teroriste

Izvor: B92, 17.Feb.2018, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma: NATO bombardovao Srbiju da bi doveo teroriste

Beograd -- Lider Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma ocenio je da je Srbija jedina država na svetu koju je NATO bombardovao, "da bi doveo teroriste na vlast".

Palma je to izjavio povodom desetogodišnjice nezavisnosti Kosova.

On je u saopštenju dodao i da velike sile jedino u slučaju Kosova ne nazivaju teroriste tim imenom.

"Jedan diplomata iz jedne, najmoćnije države sveta mi je rekao – kada rade za nas onda to nisu teroristi", naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Marković u saopštenju.

Kazao je da je Srbija svesna da je "zakon jačega iznad međunarodnog prava", ali i ističe da svi moraju da budu svesni da dok god Srbija ne prizna nezavisno Kosovo, ono nije nezavisno.

"A mi to nećemo uraditi”, poručio je Marković.

Ukazao je da je u slučaju referenduma u Kataloniji poruka EU i SAD bila da neće prihvatiti odvajanje te španske pokrajine, a Srbija je bombardovana, jedan njen deo okupiran, zato što nije dozvolila da se jedan deo njene teritorije nasilno otcepi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Palma: NATO na Kosovu doveo teroriste na vlast

Izvor: Blic, 17.Feb.2018

Lider Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma ocenio je danas, povodom desetogodišnjice jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, da je Srbija jedina država na svetu koju je NATO bombardovao, "da bi doveo teroriste na vlast"...On je u saopštenju dodao i da velike sile jedino u slučaju Kosova...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.