PRETE LJUDIMA DA ĆUTE O NATO Finski novinar da niko ne želi da uđe u Alijasnu - želimo mir sa Rusijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2022, 16:25

"PRETE LJUDIMA DA ĆUTE O NATO" Finski novinar da niko ne želi da uđe u Alijasnu - "želimo mir sa Rusijom"

Novina Juha Korhonen je u razgovoru za RT izneo zastrašujuće podatke.

- Stanovnike Finske zastrašuju na poslu i na društvenim mrežama, terajući ih da ne govore protiv ulaska zemlje u NATO - rekao je finski novinar Juha Korhonen.

- Imamo zajedničku granicu [sa Ruskom Federacijom] u dužini od 1,3 hiljade km, Finci su naučili više od 80 godina da žive u harmoniji sa Rusijom i više ne žele >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << konfrontaciju. Iz tog razloga referendum nije bio dozvoljen, uključujući i same finske političare - rekao je novinara.

Prema Korhonenu, situacija sa slobodom mišljenja je najgora na društvenim mrežama: "Ako kažete nešto protiv NATO-a, odmah ćete postati agent stranih vlasti, odnosno u ovom slučaju ruski agent."

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.