PONOŠ ZA NATO KAŽE NIKAD NE RECI NIKAD - MENI JE SVE JASNO Ljiljana ogorčena ponašanjem Zdravka Ponoša - ljubitelja NATO alijanse (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2022, 10:38

"PONOŠ ZA NATO KAŽE NIKAD NE RECI NIKAD - MENI JE SVE JASNO" Ljiljana ogorčena ponašanjem Zdravka Ponoša - ljubitelja NATO alijanse (VIDEO)

Ljljana Smajilović je gostujući u emisiji na Prva TV, otkrila šta mislio na Zdravku Ponošui koji kada se spomene NATO on reaguje kao da su nam to prijatelji, a ne oni koji su nas ubijali davne 1999.

- Za mene svaki predsednički kandidat treba da kaže da li je za NATO jer je za mene to eliminatorna stvar! Ponošev odgovor za NATO - nikad "ne reci nikad", meni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne uliva poverenje!" - rekla je Ljiljana Smajlović.

KADA PONOŠ KAŽE ZA NATO "NIKAD NE RECI NIKAD", MENI JE SVE JASNO!

Ljiljana Smajlović:

"Za mene svaki predsednički kandidat treba da kaže da li je za NATO jer je za mene to eliminatorna stvar! Ponošev odgovor za NATO - "nikad ne reci nikad", MENI NE ULIVA POVERENJE!" pic.twitter.com/bhkIKTzLfh

— Detektor laži (@LaziDetektor) February 13, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.