Na proslavi 20 godina od oslobođenja Kosova govore Bil Klinton i Medljin Olbrajt

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jun.2019, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na proslavi 20 godina od oslobođenja Kosova govore Bil Klinton i Medljin Olbrajt

Bivša predsednica Kosova Kosova, Atifete Jahjaga je danas objavila da će na obeležavanju 20 godina od ulaska snaga NATO na Kosovo govoriti bivši predsednik SAD Bil Klinton, bivša državna sekretarka Medljin Olbrajt i druge ličnosti. Jahjaga, koja je na čelu kampanje „ Za našu slobodu“, je rekla da će 12. juna na trgu Skenderbeg biti održana centralna manifestacija.

Ona je pozvala građane Kosova da >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << dođu na manifestaciju, jer se radi o istorijskom datumu za Kosovo.

Posle centralne manifestacije biće otkriven spomenik Medljin Oljbrajt.

Opština Priština je najavila organizovanje 20 manifestacija u povodu 20 godina slobode Kosova.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Bil Klinton i Olbrajtova na obeležavanju 20 godina od ulaska snaga NATO na Kosovo"

Izvor: B92, 10.Jun.2019

Bivša predsednica tzv. Kosova Atifete Jahjaga objavila da će na obeležavanju 20 godina od ulaska snaga NATO na Kosovo govoriti bivši predsednik SAD Bil Klinton...Ona je dodala da će govoriti i bivša državna sekretarka Medlin Olbrajt i druge ličnosti...Jahjaga, koja je na čelu kampanje „Za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.