NATO-ov lovac pokušao da se približi avionu Sergeja Šojgua, intervenisao ruski suhoj

Izvor: B92, 13.Avg.2019, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATO-ov lovac pokušao da se približi avionu Sergeja Šojgua, intervenisao ruski suhoj

Lovac NATO-a F-18 pokušao da se približi avionu ruskog ministra odbrane Sergeja Šojgua nad neutralnim vodama Baltičkog mora, ali ga je sprečio ruski suhoj-27.

Avion u kom se nalazio Šojgu leteo je uz pratnju dva "Su-27" iz Kalinjingrada u Moskvu.

Dopisnik agencije Tas, koji se nalazio u avionu ministra odbrane Šojgua, javio je da su ruski borbeni avioni primorali F-18 da se udalji.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NATO avion pokušao da priđe letjelici Šojgua, otjerao ga "SU-27"

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Avg.2019

MOSKVA - Ruski avioni "SU-27" otjerali su avion NATO-a "F-18" koji je pokušao da se približi avionu ministra odbrane Rusije Sergeja Šojgua iznad međunarodnih voda u Baltičkom moru, javio je novinar agencije TASS koji se nalazio u avionu Šojgua.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ruski borbeni avion odgurnuo NATO letilicu koja se približila avionu ministra odbrane

Izvor: Danas, 13.Avg.2019

Ruski borbeni avion oterao je danas NATO vojnu letelicu koja se približila putničkom avionu u kom se nalazio ruski ministar odbrane Sergej Šojgu, preneli su ruski mediji. Članak Ruski borbeni avion odgurnuo NATO letilicu koja se približila avionu ministra odbrane se pojavljuje prvo na Dnevni list...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.