NATO TVRDI DA NE VRŠI PRITISAK NA SRBIJU: Na Beogradu da odluči kakvi će odnosi biti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2019, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATO TVRDI DA NE VRŠI PRITISAK NA SRBIJU: Na Beogradu da odluči kakvi će odnosi biti!

Džejms Meki, šef Kancelarije NATO za evroatlantsko i globalno partnerstvo poručio je danas u Briselu da "NATO ne vrši pritisak na Srbiju, poštuje njenu vojnu neutralnost i nastaviće to da radi"

- NATO i Srbija su u stabilnom partnerstvu i imamo zajedničke aktivnosti, radimo zajedno, prevazilazimo bezbednosne izazove i pokušavamo da obe strane imaju koristi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od toga - rekao je Meki za TV Prva.

On je dodao da je na Beogradu da odluči kakvi će biti odnosi sa NATO-om u budućnosti.

- Na Srbiji je da odluči kako će ubuduće biti. Mnogo neutralnih zemalja sa nama ima dobre odnose. Nema nikakvog pritiska na Srbiju, mi poštujemo njenu vojnu neutralnost i nastavićemo to da radimo - poručio je Meki.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Meki: NATO ne vrši pritisak na Srbiju

Izvor: Blic, 13.Feb.2019

NATO ne vrši pritisak na Srbiju, poštuje njenu vojnu neutralnost i nastaviće to da radi, poručio je danas u Briselu šef Kancelarije NATO-a za evroatlantsko i globalno partnerstvo Džejms Meki.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.