NATO RAKETE ZA 7 MINUTA POGAĐAJU MOSKVU! Srbija bi mogla da spasi Rusiju, evo u čemu je KLJUČ (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2022, 17:42

NATO RAKETE ZA 7 MINUTA POGAĐAJU MOSKVU! Srbija bi mogla da spasi Rusiju, evo u čemu je KLJUČ (VIDEO)

Raspoređivanje trupa i vojne tehnike NATO-a u Rumuniji nije dobro po Moskvu

Napetosti u odnosima NATO-Rusija se povećavaju, a razlog za to je pre svega zbog situacije u odnosima sa Ukrajinom, ali i zbog razmeštanja raketnih sistema od strane NATO-a na granici sa Rusijom. Jedna od zemalja koja je prihvatila da ugosti NATO rakete je komšijska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zemlja Rumunija.

Sada u slučaju sukoba, NATO paktu od nekadašnjih 20-ak minuta dovoljno je od 7 do 10 minuta da raketa teoretski dođe do cilja i pogodi Moskvu. Ovo strateško pomeranje NATO-a prema Rusiji moglo bi da prouzrokuje neočekivani odgovor Rusa.

Od mnogih odgovora koje Rusija može da preduzme je i taj da u Srbiju premesti raketni sistem "Iskander-M". Više o potencijalnom sukobu i mogućim ishodima ovog sukoba saznajte u odličnom video klipu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.