NATO NAS POTPUNO OPKOLIO, još jedna država iz regiona POSTAJE ČLANICA! Sve gotovo do decembra?

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2019, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATO NAS POTPUNO OPKOLIO, još jedna država iz regiona POSTAJE ČLANICA! Sve gotovo do decembra?

Severna Makedonija uskoro 30. članica NATO

Specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Metju Palmer izjavio je da je uveren da će Severna Makedonija uskoro postati 30. članica NATO-a.

- Ostao je mali broj članica koje treba da ratifikuju protokol o pristupanju te zemlje, uključujući SAD. Reč je o unutrašnjoj proceduri u Senatu i nadamo se da će sve biti završeno do decembra. Ukoliko se to ne dogodi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << onda ćemo odrediti neki drugi datum, za par meseci - rekao je Palmer.

On je takođe ocenio da, kako je rekao, "Rusi nisu završili sa svojim nastojanjima da prave probleme u Crnoj Gori i na Zapadnom Balkanu".

(VIDEO) NEVEROVATAN SNIMAK POKUŠAJA PLJAČKE: Maskirani razbojnik u Kragujevcu nasrnuo na radnicu šrafcigerom, a njena REAKCIJA JE ZA FILM

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.