Miloševića su ubili SAD i NATO! Bivši američki tužilac izneo ŠOKANTNE PODATKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2018, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloševića su ubili SAD i NATO! Bivši američki tužilac izneo ŠOKANTNE PODATKE

Bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića ubili su Amerika i NATO, tvrdi poznati američki advokat i nekadašnji federalni tužilac SAD Remzi Klark!

On smatra i da je svojevremeno trebalo sprovesti temeljnu istragu svih propusta u slučaju Miloševićevog lečenja tokom boravka u Haškom tribunalu.

ZLOČINAC Haradinaj tvrdi da Srbi hoće da postanu deo "Vojske Kosova"

- Nijedno odgovorno rukovodstvo ili obaveštena javnost nisu smeli da dopuste >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se ne sprovede temeljna istraga svih propusta koje je počinio sud kada se nije obazirao na onolike zahteve da se nešto preduzme u cilju zaštite zdravlja predsednika Miloševića. Poslednji takav apel datira samo koji dan pre njegove smrti, jer je pre toga u sudnici svako mogao da se uveri da je njegovo stanje kritično. Neko je morao da bude odgovaran za taj tako tragičan propust - napisao je Klark u tekstu o Miloševiću, koji je svojevremeno objavljen u knjizi "Takvog ga znam".

Klark, koji je bio i kopredsednik Međunarodnog komiteta za odbranu Miloševića, ocenjuje da svetskim silama nije odgovarala velika Jugoslavija i da su zato ubili tu državu, a potom i njenog lidera. Kako ističe, posle njegove smrti se jasno videlo da je potreba da se stvori jaka konfederacija balkanskih država, Slovenije, Hrvatske, Bosne, Srbije, Kosova, Crne Gore, Makedonije i drugih, još šira od Jugoslavije, veća nego ikada.

- Tamo neće biti nikakvih jakih ili nezavisnih privreda, nikakve privredne saradnje u regionu, nikakve odbrane od eksploatacije, nikakve zaštite ljudskih prava - pitajte Rome koji su najureni s Kosova - nikakve jedinstvene vlade sposobne da zaštiti zajedničke interese naroda i promoviše opšte blagostanje u regionu i nikakvog trajnog mira - bez takve federacije - napisao je Klark i dodao:

ZMIJA BI DA OTIMA! Tači priznao da NEĆE PODELU KOSOVA I ZSO, ali bi na drugi način DA CEPA SRBIJU!

- Čak ni pojedinačnim članstvom u EU, separatne, male balkanske države ostaće najsiromašniji, najeksploatisaniji i najnebezbedniji deo Evrope - nemoćan među velikim silama i privredama sa kontinenta - lišen podsticajne jugoslovenske ideje i njene stvarnosti. I to je razlog što su SAD i NATO ubile Jugoslaviju i njenog lidera Slobodana Miloševića.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.