LAŽNA ELITA I NATO ŽELE DA ZAVADE SRBE Vulin oštro prokomentarisao video koji je objavio Dragan Đilas

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2022, 16:01

"LAŽNA ELITA I NATO ŽELE DA ZAVADE SRBE" Vulin oštro prokomentarisao video koji je objavio Dragan Đilas

Predsednik Pokreta socijalista i ministar policije Aleksandar Vulin izjavio je, povodom snimka koji je na društvenim mrežama objavio Dragan Ðilas o takozvanom "uvozu" glasova iz Republike Srpske, da "lažna elita iz kruga dvojke, slučajni Srbi okupljeni u Ðilasovom preduzeću Multikom, ne vole Srbiju, ali posebno ne vole Srbe iz Republike Srpske".

- Zato i lažu kako su oni glasačka mašina bez volje. Snimci iz kojih ne može ništa da se zaključi ne služe da dokažu bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta, već za svrhu imaju da zavade Srbe sa obe strane Drine. Ono što nije uspeo čak ni NATO sada treba da uspeju NATO kandidati Ðilas i Ponoš - saopštio je Vulin.

- Srbi treba da budu okupljeni i jedinstveni i Srbi treba da stvore srpski svet - naveo je Vulin.

- U tome će ih sprečavati stranci, ali i slučajni Srbi. Koliko novca je Ðilas posakrivao po svetu, Multikom bi mogao da plati i zaposli sve slučajne Srbe, ali čak ni Ðilas nema toliko miliona koliko je Srba sa obe strane Drine koji žele da stvore "srpski svet" - navodi Vulin.

- Laži o Srbima iz Republike Srpske koji u zamenu za državljanstvo glasaju na izborima nisu iz Ðilasove glave, to je rad stranih službi koje bi da Srbe posvađaju i podele - rekao je predsednik PS-a i ministar policije Aleksandar Vulin, kako je saopštio Pokret socijalista.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.