Kandić: Iako političari negiraju, Srbija je priznala genocid

Izvor: Danas, 19.Dec.2018, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kandić: Iako političari negiraju, Srbija je priznala genocid

Kako je moguće da država koja je, tokom NATO bombardovanja, počinila ratni zločin nad 6.500 kosovskih Albanaca, uzima sebi za pravo da odlučuje o nečemu na teritoriji na kojoj je za tako krarko vreme učinila takve stvari. Članak Kandić: Iako političari negiraju, Srbija je priznala genocid se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Volim ekstreme i suočavanje sa teškim temama u slikarstvu

Izvor: Danas, 19.Dec.2018

Silija Hempton (Celia Hempton), mlada i priznata britanska umetnica iz Londona, u većini intervjua objašnjava zašto slika muške genitalije, iako su na njenim platnima i vagine. Članak Volim ekstreme i suočavanje sa teškim temama u slikarstvu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.