Kadirov: Pozivam Srbe i kosovske Albance da izbace NATO Iblis iz jednačine i da razmišljaju o svojoj budućnosti

Izvor: Vostok.rs, 01.Avg.2022, 11:34

Kadirov: Pozivam Srbe i kosovske Albance da izbace NATO Iblis iz jednačine i da razmišljaju o svojoj budućnosti

Saopštenje prenosimo u celosti: "Zajedno sa svima pratim situaciju oko Srbije i Kosova. Ovo je veoma složena situacija u kojoj postoji treća strana huškača – NATO. Po ovom pitanju je nemoguće stati na stranu ni Srba ni kosovskih Albanaca, ali postoji nedvosmislen stav koji i jedni i drugi moraju zauzeti. A ta pozicija, što nije strano, nije politička, već verska. Došlo je vreme kada konfesionalni konsenzus treba da bude rešenje za krizu. Srbija je država koja je otvoreno podržala Rusiju u borbi protiv nacizma i satanizma u Ukrajini. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koga dobro poznajem, odlično razume šta je NATO i kojim metodama alijansa raspiruje sukobe. Tokom nekoliko meseci Specijlane vojne operacije u Ukrajini, svedoci smo kako su najgore manifestacije satanizma - vatreni nacizam, apsolutno bezbožništvo i agresivna LGBT propaganda, isplivale na površinu kao zrela bubuljica. Ceo NATO blok pokušava da iskvari zemlje sa tradicionalnim vrednostima u gomilu zlih ljudi sa životinjskim instinktima bez vere i časti. I nema sumnje da muslimani u ovoj specijalnoj operaciji protiv Iblisovih (đavo) pristalica igraju važnu, ideološku i duhovnu ulogu protivdejstva. Shvativši da u Ukrajini njihovi planovi propadaju, zapadna alijansa je odlučila da se bavi otvaranjem rana na Balkanu. A dvostruko je uvredljivo što su na jednoj od strana, koju huška NATO, kosovski muslimani. Zvanični razlog za izbijanje sukoba je toliko smešan i banalan da nema sumnje u podstrekivanje spolja. I zaista, pre nego što su strane imale vremena da o bilo čemu razgovaraju, NATO već proglašava borbenu gotovost i povlači svoje snage na granicu. U slučaju neprijateljstava, posledice po um kosovskih muslimana biće žalostan, bez obzira na ishod. Da, biće pobednik – takozvana progresivna Evropa. Dok će se Balkan boriti između sebe, ceo Zapad će stajati iza i davati municiju, ali živeti u miru, povremeno protestujući protiv kršenja prava satanista, diktirajući svoje prioritete svetu. Zapamtite, za pristalice Sotone je korisno da vernike suprotstave među sobom pod bilo kojim izgovorom, tako da će na kraju oni koji će, po dolasku Spasitelja (Isusa), morati stati pod njegovu zastavu i zbaciti Dadžala (Antihrist). Pozivam Srbe i kosovske Albance da izbace NATO Iblis iz jednačine i da razmišljaju o svojoj budućnosti. I tada će doći do razumevanja problema i njegovog rešenja. Postoje odlični primeri suživota u harmoniji različitih vera i nacionalnosti. Ali nema primera dobrog suživota sa NATO intervencionistima.", navodi se u saopštenju predsednika Čečenije Ramzana Kadirova. Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti sve vesti o specijalnoj operaciji Oružanih snaga Ruske Federacije u Ukrajini, kao i o dešavanjima u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici. Takođe, možete pogledati video snimke, karte i fotografije koje stalno pristižu. Naš Telegram kanal - https://t.me/vostokvesti
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Kadirov podržao Srbiju: Vučića odlično poznajem, on je otvoreno podržao Rusiju u “borbi protiv nacizma i satanizma Ukrajine”

Izvor: Danas, 01.Avg.2022

Srbija je država koja je otvoreno podržala Rusiju u “borbi protiv nacizma i satanizma Ukrajine. Predsednik Vučić, koga dobro poznajem, veoma dobro razume šta je NATO i koje metode koristi Alijansa za podsticanje sukoba”, naveo je čečenski lider Ramzan Kadirov na svom Telegram kanalu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.