KINEZI OTKRIVAJU: Rusi imaju toliko oružja da 10 puta mogu da UNIŠTE AMERIKU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KINEZI OTKRIVAJU: Rusi imaju toliko oružja da 10 puta mogu da UNIŠTE AMERIKU! (VIDEO)

Panika u NATO.

Kineska agencija "Sohu" objavila je da Rusija sa svojim velikim zalihama oružja može minimum "deset puta" da uništi teritoriju SAD.

Agencija navodi da Rusija ima nuklearne bojeve glave, sredstva za njihov prenos, platforme za lansiranje nuklearnog oružja, uključujući avione Tu-160, strateške balističke rakete i platforme za lansiranje balističkih raketa morskog baziranja serije "Borej".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Situacija u svetu je takva da se uticaj SAD smanjuje i Rusija u budućnosti može da povrati svoju superiornost - kažu autori članka.

Oni smatraju da bi SAD mogle da napadnu Rusiju zbog nesuglasica u vezi sa situacijom u Siriji i Ukrajini. Međutim, mogućnost odmazde zaustavlja Amerikance.

Autori teksta naglašavaju da članice NATO treba da budu oprezne u primeni sile, pošto to može dovesti do katastrofe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.