HAŠIM I RAMUŠ ĆE LAKO LEČITI SVOJE PORODICE, ŠTA JE SA SIROTINJOM KOSOVA? Danica Grujičić o raku i NATO agresiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2019, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAŠIM I RAMUŠ ĆE LAKO LEČITI SVOJE PORODICE, ŠTA JE SA SIROTINJOM KOSOVA? Danica Grujičić o raku i NATO agresiji

Danas je obeležen Svetski dan dece obolele od raka, i tim povodom o svim uzrocima kancera kod dece i odraslih, najstrašnijim brojkama i načinu prevencije ove zlokobne bolesti razgovarali smo sa najboljim srpskim neurohirurgom, Danicom Grujičić

Ona nam je otkrila zbog čega će broj obolele dece tek rasti, kako je NATO direktno ubijao i kako će tek ubijati našu decu, ali i kako to možemo da sprečimo. Govorila je i o šarlatanima, o Miroljubu Petroviću, o doniranju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << organa, i mnogim drugim aktuelnim temama.

Otkud nam ovoliko bolesne dece?

Oni koji tvrde da su faktori poput pušenja, velike telesne težine i druge stvari razlog pojave takvih bolesti, oni verovatno ne leče takve pacijente. Lično mislim da, kad su deca u pitanju, osim spoljašnjeg zagađenja određena oštećenja koja su pretrpeli njihovi roditelji uzrok takvim oboljenjima. Neko sam ko se zalaže za ispitivanje posledica NATO bombardovanja i NATO agresije 1999. godine. Razlog zbog kog se zalažem za to nije taj što ja ne volim NATO i da sam nekakav pacifista – činjenica je jedna: Ako imate neko postrojenje na mapi hazarda i vi ste to objavili čitavom svetu, to znači da onaj ko vodi rat protiv vas i gađa to postrojenje namerno hoće da napravi ekološku katastrofu u određenoj regiji. Oni su to radili! To se ne može objasniti drugačije nego genocidnom namerom. Od svih nas zapravo su napravili jedan eksperimentalni poligon.

Vratili smo se ponovo i na NATO bombardovanje. Danica Grujičić kaže da nikad nije trpela pritiske zbog toga što govori, ali da Srbija mora da se trgne jer to dugujemo celom svetu. 

Ne smemo dozvoliti da se neka zemlja odluči za to da bombarduje zemlju jer joj se ne sviđa njihov predsednik. Pa više su oni ubili svojim bombama Albanaca nego Srbi. Samo u Prizrenu je ubijeno 35 dece, albanske, a ukupno njih 85. To njima nije bitno jer nije Tačijevo dete ili Haradinajevo. Oni umiru više nego mi jer im nisu raščistili taj osiromašeni uranijum. Te ljude, što je najgore, nema ko da leči. Oni odlaze više nego mi. To ne dotiče ni Haradinaja ni Tačija jer oni imaju para, pa će se oni i njihove familije lečiti gde god bude trebalo. Oni če moći to da plate, a ne haju za narod koji ne može, a umire više nego mi. O tome niko neće da govori, ali najveće količine osiromašenog uranijuma su upravo tamo izručene. NATO je jedna zločinačka organizacija, genocidna, i kao takva ne treba više da postoji. I tačka.
Pogledaj vesti o: NATO,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.