Grujičić: Posledice NATO bombardovanja biće ispitane na naučnoj osnovi

Izvor: RTS, 31.Okt.2018, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grujičić: Posledice NATO bombardovanja biće ispitane na naučnoj osnovi

Načelnica Odeljenja za neuroonkologiju Kliničkog centra Srbije Danica Grujičić izjavila je da će posledice NATO bombardovanja u Srbiji biti ispitane na naučnoj osnovi i da oni koji tvrde da bombardovanje nije uticalo na porast broja obolelih od kancera ''nikada nisu lečili onkološke pacijente''.
Danica Grujičić je rekla da će Komisija koju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su formirala četiri ministarstva na naučnoj osnovi i matematički precizno ispitati posledice NATO bombardovanja.

"Kad sve budemo izanalizirali, onda ćemo razgovarati o tome, a oni koji tvrde da bombardovanje nije izazvalo veći broj obolelih od raka nikada nisu lečili nijednog pacijenta sa onkološkog odeljenja'', rekla je Grujičić novinarima nakon obilaska novoizgrađene zgrade Centra za iks-nož u okviru KCS kojem su prisustvovali predsednik Aleksandar Vučić i ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Pričaju o NATO bombardovanju, a nikad nikog nisu lečili od raka"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Okt.2018

Načelnica Odeljenja za neuroonkologiju Kliničkog centra Srbije (KCS) Danica Grujičić izjavila je danas da će posledice NATO bombardovanja u Srbiji biti ispitane na naučnoj osnovi i da oni koji tvrde da bombardovanje nije uticalo na porast broja obolelih od kancera ''nikada nisu lečili onkološke...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.