Daleko vam LEPA KUĆA, bacali ste OTROV po NAŠEM NARODU: Republika Srpska ima jasan stav o pitanju NATO

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2019, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Daleko vam LEPA KUĆA, bacali ste OTROV po NAŠEM NARODU: Republika Srpska ima jasan stav o pitanju NATO

Zbog nerada na nivou BiH trpi i Vlada Republike Srpske.

Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da će srpski narod u ko zna koliko narednih godina trpeti posledice NATO bombardovanja i da zato Republika Srpska ima jasan stav o pitanju NATO.

- Hvala vam, daleko vam kuća od naše bila - rekao je Višković u Loparama, gde je otvorio novi pogon fabrike Termoelektro oprema.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
On je podsetio da je NATO avijacija osiromašenim uranijumom bombradovala srpski narod i zemlju, a da će posledice toga trpeti i pokolenja koja se danas rađaju.

Govoreći o formiranju vlasti na nivou BiH, Višković je rekao da će ona biti uspostavljena kada odluče moćnici.

- Oni to drže u rukavu i kada oni kažu, biće formirana - rekao je Višković i dodao da to može biti do 1. januara, do 1. maja, a možda za četiri godine.

Višković je istakao da se tim pitanjem ne bavi previše, ali da zbog nerada na nivou BiH trpi i Vlada Republike Srpske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.