Izvor: Nezavisne Novine, 14.Dec.2018, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnadak: Sastanku kod Cvijanovićeve prisustvovaće i PDP

BANJALUKA- Ministar inostranih poslova u Savjetu ministara Igor Crnadak smatra da tema današnjeg sastanka kod predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović ne može biti NATO, jer nijedan srpski političar nije spreman da Alijansa bude granica među srpskim narodom, ali je potvrdio da će ...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Crnadak, Mektić i Šarović nisu došli na sastanak kod Cvijanovićeve

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Dec.2018

BANJALUKA - Ministar inostranih poslova u Savjetu ministara Igor Crnadak, te ministri bezbjednosti i spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Dragan Mektić i Mirko Šarović nisu došli na današnji sastanak u Banjaluci koji je organizovan na inicijativu predsjednika Republike Srpske Željke ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.