Brnabić: Iz depeša Vikiliksa vidi se da je Ponoš NATO general

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022, 01:21

Brnabić: Iz depeša Vikiliksa vidi se da je Ponoš NATO general

Premijerka je pomenula i predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića, za kojeg u depešama Vikiliksa, u poverljivom dopisu iz 6. septembra 2007. godine, piše da je na zatvorenoj sednici NATO u Briselu rekao da se zalaže za punopravno članstvo Srbije u NATO

Premijerka Srbije Ana Brnabić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izjavila je večeras da se iz depeša Vikiliksa može videti da je kandidat za predsednika koalicije okupljene oko Stranke slobode i pravde Zdravko Ponoš, kako je navela, ''NATO general''.

Brnabić je poručila da ko želi da glasa za NATO integracije, kao i za to da se na dnevnom redu Narodne skupštine nađe Rezolucija o Srebrenici, treba da glasa za tu koaliciju.

- Ponoš je NATO general i to ne mislim na pozitivan ili negativan način, već samo kao činjenicu - rekla je Brnabić u emisiji Hit tvit na TV Pink komentarišući kritike koje je bivši predsednik Boris Tadić izneo na račun Ponoša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Brnabić: Iz depeša Vikiliksa vidi se da je Ponoš NATO general

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2022

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras da se iz depeša Vikiliksa može videti da je kandidat za predsednika koalicije okupljene oko Stranke slobode i pravde Zdravko Ponoš, kako je navela, ''NATO general''...Brnabić je poručila da ko želi da glasa za NATO integracije, kao i za to da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.