„Ako SAD i NATO budu ignorisali naše zahteve onda će Rusija štititi svoju bezbednost drugim sredstvima“

Izvor: Vostok.rs, 24.Jan.2022, 17:11

„Ako SAD i NATO budu ignorisali naše zahteve onda će Rusija štititi svoju bezbednost drugim sredstvima“

Rusija neće beskonačno čekati odgovore Sjedinjenih Država i NATO-a na svoje bezbednosne predloge, a ako Zapad bude ignorisao zahteve Moskve, onda će Rusija štititi svoju bezbednost u Evropi drugim sredstvima, čije će posledice „i Amerikanci i evropljani osetiti na svojoj koži“, rekao je šef ruske delegacije na pregovorima u Beču o vojnoj bezbednosti i kontroli naoružanja Konstantin Gavrilov. "Sat otkucava. Naši lideri su već rekli da se ne radi o mesecima, pitanje nije ni o nedeljama. Čekamo pismeni odgovor. Nadam se da ćemo ga dobiti sledeće nedelje", rekao je Gavrilov za Jutjub kanal "Izolenta uživo".
 
  (function() { VK.Widgets.Post(\"vk_post_215467410_28321\", 215467410, 28321, \'uRf1dCScTXB7rxIizpzQKu_JTO7P\'); }());
Prema njegovim rečima, ako SAD i NATO budu ignorisali zahteve Rusije, onda će Moskva „izvući zaključke i braniće svoju bezbednost u Evropi drugim sredstvima i metodama“. "I evropljani i Amerikanci će to osetiti na svojoj koži“, dodao je diplomata.

Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.