Pens: SAD trajno privržene zemljama Zapadnog Balkana

Izvor: EurActiv Srbija, 02.Avg.2017, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pens: SAD trajno privržene zemljama Zapadnog Balkana

Potpredsednik SAD Majk Pens izjavio je 2. avgusta u Podgorici da je njegova zemlja trajno privržena državama Zapadnog Balkana i naglasio da zemlje tog regiona treba samostalno da donose odluke. Na otvaranju samita Jadranske povelje, Pens je rekao da pristupanje Crne Gore NATO pokazuje da su vrata te alijanse otvorena za sve države koji dele njene vrednosti.
Opširnije...
Pogledaj vesti o: NATO skup,   NATO

Nastavak na EurActiv Srbija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pens: SAD trajno privrežena zemljama Zapadnog Blakana

Izvor: Beta Video, 02.Avg.2017

PODGORICA -Potpredsednik SAD Majk Pens izjavio je danas u Podgorici da je njegova zemlja trajno privržena državama Zapadnog Balkana i naglasio da zemlje tog regiona treba samostalno da donose odluke. ``Jadranska povelja pokazuje sveobuhvatnu privrženost SAD zemljama Zapadnog Balkana i zajedničku...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.