Izvor: BalkanRock.com, 29.Avg.2020, 08:00

Scott Ian (Anthrax) se ne vraća na posao pre 2022. godine

Američki tekstopisac i jedini preostali član originalnog sastava benda Anthrax, Scott Ian je otkrio da se najverovatnije neće vraćati na posao pre 2022. godine. Muzičar je gostovao na podkastu Hardcore Humanism with Dr. Mike gde je govorio o svojoj karijeri i tome kako je pandemija koronavirusa uticala na njegove planove. “Bićemo poslednji koji će se […] The post Scott Ian (Anthrax) se ne vraća na posao pre 2022. godine first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Kerry King (Slayer) radi na novom projektu

Izvor: BalkanRock.com, 30.Avg.2020, 08:00

Gitarista benda Slayer, Kerry King otkrio je da radi na novom projektu. U intervjuu za Dean Guitarist, muzičar je otkrio da ima materijal za dva nova albuma. “Jako sam bio kreativan ove godine. Mozda zato što ne mogu da idem nigde. Inspiracija nije nikako bila problem”, objasno je gitarista benda...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.