SEĆATE LI SE BRZOG? Bio je mega popularan devedesetih, a onda nestao i izmenio se za 10

Izvor: Piplmetar.rs, 20.Jun.2017, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEĆATE LI SE BRZOG? Bio je mega popularan devedesetih, a onda nestao i izmenio se za 10

Folk pevač Miroljub Brzaković Brzi žario je i palio estradnom scenu devedesetih godina, ali njegova popualrnost je u ovom veku utihnula.
Snimao je pesme i pojavljivao se u medijima aktivno sve do 2006. godine, a onda se povukao sa estradne scene. Kako je naveo svojevremeno u jednom intervjuu razlog njegovog povlačenja je krah ljubavi sa tadašnjom devojkom.
– Moram da priznam, 2006. godine sam izdao album, ali ubrzo nakon toga povukao sam se iz posla zbog privatnih razloga. Razočarala >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << me je tadašnja partnerka i povredila, te sam kao izuzetno emotivan čovek imao potrebu da taj period nakon raskida posvetim sebi a ne poslu. Tokom tog perioda koji je za mene bio veoma bolan, dobio sam inspiraciju te sam se posvetio stvaranju muzike. Iznenada 2012. godine me kontaktirao Žare Timotijević sa Kopernikusa i muzičke produkcije Sezam, brzo smo dogovorili saradnju i izdao sam za njih album “Nije ljubav za slabiće” 2012. godine. Išao sam doduše i u druge muzičke kuće da ponudim svoj muzički materijal, ali oni su mi tražili novac da bi ga objavili. Nisam mogao da pristanem na takve uslove, jer sam neko ko već ima ime, i pristupam ovom poslu iskreno i sa emocijama. Nisam pristao na takvu vrstu trgovine – rekao je tada Brzi.

Ovakvog ga pamtimo, a na sledećoj stranici pogledajte kako danas izgleda.

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.