Nouvelle Vague vraća novac nezadovoljnima

Izvor: NaDlanu.com, 09.Apr.2012, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nouvelle Vague vraća novac nezadovoljnima

Organizatori koncerta u Beogradu odlučili su da, nakon prigovora nezadovoljne publike posle subotnjeg koncerta, posetiocima koji zbog gužve nisu uspeli da uđu na koncert, vrate novac od ulaznica.

Kako je saopštila produkcijska kuća "Showtime", na ulazu u halu Beko stvorena je velika gužva zbog koje oko 200 posetilaca nije uspelo da uđe u prostor i iskoriste kupljenu ulaznicu."Iako hala Beko ima četiri ulaza u prostor, bezbednosni standardi nalažu da jedan deo njih bude korišćen >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << isključivo za izlaze u slučaju opasnosti pa je tako na događaju postojalo samo dva ulaza. Tendencija publike da bude bliža bini, doprinela je znatno većoj zauzetosti prednjeg dela u odnosu na zadnji deo prostora, što je dovelo do toga da se u prednjem delu stvori velika gužva", navodi se u saopštenju."Showtime" dodaje da je tokom koncerta, koji je bio rasprodat, bila prisutna dežurna ekipa vatrogasaca i policije i da ni jednog trenutka bezbednost posetilaca nije bila ugrožena.Pravo na povraćaj novca imaju posetioci koji su sačuvali neponištenu kartu zbog nemogućnosti da usled gužve pristupe događaju. Neponištene karte se mogu vratiti na prodajna mesta Card servisa - TC Ušć i Bilet Centar Trg Republike do petka, 13. aprila.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.