Izvor: BalkanRock.com, 25.Nov.2020, 10:10

Niš dobio ulicu Koste iz benda Novembar

Juče je na društvenoj mreži benda Novembar objavljeno da je Goran Kostić Kosta, frontmen i jedan od osnivača kultnog benda, dobio ulicu u Nišu. Pre 3 godine Kosta nas je iznenada napustio, a kako saznajemo, direktan uticaj za ovu inicijativu imao je Dragan Stoiljković Gale bivši bubnjar grupe Novembar koji je snimio dva albuma sa […] The post Niš dobio ulicu Koste iz benda Novembar first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Niš dobio naziv ulice po frontmenu Novembra

Izvor: RadioCity.rs, 25.Nov.2020

Na Fejsbuk stranici sada već kultnog benda Novembar, objavljeno je da je Goran Kostić, frontmen i osnivač benda, dobio ulicu Nišu i to u najstarijem naselju u Nišu - Paliluli.. Kostić je preminuo pre nekoliko godina, a na muzičkoj sceni Niša ostavio je veliki trag. Da Nišlije čuvaju sećanje...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.