Leonard Cohen objavio novu pesmu i detalje albuma

Izvor: BalkanRock.com, 21.Sep.2016, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leonard Cohen objavio novu pesmu i detalje albuma

Leonard Koen počastio je fanove za svoj 82. rođendan objavljivanjem naslovne pesme novog albuma “You Want It Darker” koji će ugledati svetlost dana 21. oktobra.

Priznati kompozitor, bard i autor jedne “Hallelujah”, s pune 82 godine objaviće novi album, a oni srećnici koji su ga čuli tvrde da je u pitanju remek delo koji ne odstupa od Koenove prepoznatljivosti. Novih devet pesama predstavljaju moderne klasike koji i dalje uzbuđuju i iznenađuju.

Beskompromisan >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << i presudan, “You Want It Darker” najnovije je poglavlje Cohenovog doprinosa savremenoj muzici i misli, kojim veliki umetnik nastavlja da nas inspiriše. Potresne kompozicije i stihovi kojima se Cohen čini se oprašta, čine jedan od njegovih najznačajnijih albuma do sada. Producent albuma je njegov sin, Adam Koen.



Spisak pesama:

1. “You Want It Darker”

2. “Treaty”

3. “On the Level”

4. “Leaving the Table”

5. “If I Didn’t Have Your Love”

6. “Traveling Light”

7. “Seemed the Better Way”

8. “Steer Your Way”

9. String Reprise/ Treaty

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Danas je napunio 82 godine i objavio novu pesmu! Evo zašto je Leonard Koen – BOG MUZIKE! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Sep.2016

Legendarni kanadski kantautor Leonard Koen danas je proslavio 82. rođendan, ali on ne usporava, i dalje drži koncerte od tri sata a koliko je vitalan pokazao je i novim singlom "You Want It Darker"...Davne 1967. Koen je objavio prvi album "Songs Of Leonard Cohen", i u narednim decenijama je snimio...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.