L7 se vratile singlom kojim “lupaju na vrata” Donaldu Trumpu

Izvor: BalkanRock.com, 06.Okt.2017, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

L7 se vratile singlom kojim “lupaju na vrata” Donaldu Trumpu

Američki rok bend L7 objavio je povratnički singl pod imenom “Dispatch From Mar-a-Lago“.

Ovo zimsko odmaralište za bogate i uticajne  je jedno od omiljenih Donaldu Trampu pa ga od milja još naziva i “zimska Bela kuća”.  U novom singlu članice benda “lupaju na vrata” Mar-a-Lago odmarališta poručujući predsedniku da pošalje S.O.S. signal jer je “ceo jebeni kantri klub napadnut”.

“Htele smo da snimimo nove pesme, ali isto tako nismo želele >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << da osećamo breme prvog singla pa smo se odlučile za šalu”, objasnila je pevačica Donita Sparks.

Grupa L7 će biti prikazana i u dokumentarnom filmu “L7: Pretend We’re Dead“, koji će biti objavljen 13, oktobra i u kome o grupi pričaju muzičke legende poput Joan Jett, Krist Novoselic, Shirley Manson, Exene Cervenka, Brody Dalle.

 

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.