Courtney Barnett i Kurt Vile objavili zajednički album

Izvor: BalkanRock.com, 17.Okt.2017, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Courtney Barnett i Kurt Vile objavili zajednički album

Australijska kantautorka Courntey Barnett i američki kantautor Kurt Vile objavili su zajedničko studijsko izdanje “Lotta Sea Lice” za Matador/Marathon/Milk/Mom+Pop etikete.

Ova ploča predstavlja svojevrsni muzički dokument internacionalnog prijateljstva između Barnettove i Vilea, a počeci ovog projekta datiraju još od 2015. godine kada ja Vile razmišljao o Courtney i napisao pesmu za nju. Australijanka je odmah prihvatila ideju zajedničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << albuma jer je sama imala poteškoća sa pisanjem za svoj drugi album. Upoznali su se nekoliko meseci kasnije u studiju u Melburnu i počeli snimanje onoga što će predstavljati “Lotta Sea Lice”.

Na albumu se nalazi devet pesama, a obogaćen je čitavim nizom gostiju kao što su Mick Turner i Jim White iz benda Dirty Three, Stella Mozgawa iz grupe Warpaint, kao i australijska ikona Mick Harvey.

Kompletan album možete preslušati preko našeg sajta.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.