Bjesovi izbacili i treću „odbačenu“ pesmu sa albuma „Bolje ti“!

Izvor: SvetGitara.com, 21.Sep.2016, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjesovi izbacili i treću „odbačenu“ pesmu sa albuma „Bolje ti“!

Nakon pesama „Probudi se“ i „Šta to bi?“, Bjesovi predstavljaju i treću „odbačenu“ pesmu sa albuma „Bolje ti“!

Avgusta 2005. godine u studiju „Češnjak“ u Kragujevcu, Bjesovi su usnimili album „Bolje Ti“. Snimatelj je bio Saša Vujić. Bjesovi su tada svirali u postavi: Zoran Marinković (vokal), Slobodan Vuković (gitara), Dragan Arsić (gitara), Marko Marković (bas) i Miroslav Marjanović (bubanj).

Snimljeno je 12 pesama od kojih je njih devet >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << ušlo na PGP RTS-ovo CD/DVD izdanje iz 2009. godine. “Skoro 100%” je jedna od tri “odbačene” pesme jer, kao i “Probudi se” ili “Šta to bi?”, nije bila delom koncepta albuma “Bolje Ti”.

Tekst pesme “Skoro 100%” napisali su osamdeset četvrte, pete, Goran Marić i Zoran Marinković. Muziku su napravili Zoran Marinković, Slobodan Vuković i Dragan Arsić.

U prvoj polovini septembra 2016. godine, u kućnom studiju Z. Marinkovića u Gornjem Milanovcu, Ramon Hamel je usnimio udaraljke i pesma je smiksana. Produkciju potpisuje Zoran Đuroski, naknadna usnimavanja i editing Zoran Marinković i mastering Zoran Đuroski i Zoran Marinković.

Fotografiju za ovaj YouTube foto-video snimio je Mikica Andrejić 2013. godine i ona predstavlja deo njegovog serijala fotografija pod imenom “Lutak iskrivljenog lica” u okviru foto projekta PUN KRUG 360.

Pesmu „Skoro 100%“ možete poslušati ovde:

Nastavak na SvetGitara.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.