U BRAKU SE ZAPUSTE: Evo zbog čega to sebi dozvole muškarci, a zbog čega žene

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2018, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U BRAKU SE ZAPUSTE: Evo zbog čega to sebi dozvole muškarci, a zbog čega žene

Zar uvek mora tako?

Često ćete čuti da bračni parovi sve manje vremena posvećuju vežbanju i nekvalitetno se hrane, a sve više sede pored televizora, jedu brzu hranu i nemaju želju da rade na sebi, jer su svoj cilj ispunili - udale su se ili oženili su se.

Čini se da se više ženama zamera da nakon udaje i dobijanja dece prestaju da brinu o svom izgledu.

DOBAR SEKS SVAKI DAN? MOŽE! Evo šta je glavni uslov za to

Muškarcima to smeta i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekada je upravo ovo razlog prevara pa čak i razvoda brakova. Zaboravlja se činjenica da su i muškarci ti koji prestaju da mare za svoj izgled, a njihovi razlozi su drugačiji od ženskih.

Muškarci se češće zapuštaju iz manjka neizvesnosti i izazova, a žene zbog iscrpljenosti i premora. Oboma je zajedničko to što prestaju da se trude, opuste se i prepuste na loš način. Naravno, ovo nije striktno pravilo i posebnu komplikaciju predstavlja ukoliko je sa ovim udružena i zloupotreba alkohola ili lekova, tada je situacija mnogo ozbiljnija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.