Skinula se u tange i skočila u zaleđeno jezero - problem? Jezero je ZALEĐENO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2018, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skinula se u tange i skočila u zaleđeno jezero - problem? Jezero je ZALEĐENO! (VIDEO)

Strahota.

Ruskinja je planirala da izvede egzibiciju, ali kao što to neretko biva, takve avanture često se završe povredama. Ipak, niko nije očekivao na ovaj način, uz veliki blam. Zgodnoj plavuši bilo je zima da je do poslednjeg trenutka imala kapu na glavi. Doduše, ostali deo kombinacije bili su brushalter i tanga gaćice - sve za dobar snimak i uspomenu, kojom bi se kasnije pohvalila.

Možda joj ne bismo poverovali da je ledeno vreme zbog lake odevne kombinacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve do trenutka kada je sa velikim zaletom krenula da skoči u jezero. Tačnije, doživela je debakl na snimku i potpuno se izlomila naletevši na zaleđenu površinu. Umesto ledene kupke dobila je povređene noge.

Нашёл я себе подходящую кандидатуру для женитьбы !!! pic.twitter.com/gXCQtHNCH7

— Дубровский (@dubrovskii75) 14. новембар 2018.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.