ŠOKANTAN OBRT U SLUČAJU MASAKRA U JABUKOVCU: Majin alibi srušio optužnicu za krvavi pir u kom je ubijeno četvoro ljudi!

Izvor: Kurir, 12.Maj.2020, 21:32

ŠOKANTAN OBRT U SLUČAJU MASAKRA U JABUKOVCU: Majin alibi srušio optužnicu za krvavi pir u kom je ubijeno četvoro ljudi!

Viši sud u Negotinu vratio je Višem javnom tužilaštvu u tom gradu optužnicu protiv Davora Pernića iz Jabukovca (36) i Maje Bađikić (26) iz Dupljana, optuženih da su 7. avgusta prošle godine ubili Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53), na salašu u mestu Velja Vratne.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

OBRT U ISTRAZI MASAKRA U JABUKOVCU: Majin alibi SRUŠIO optužnicu, sud traži od tužilaštva da utvrdi TAČAN datum nesreće

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020

Optužnica za krvavi pir u Jabukovcu vraćena u tužilaštvo na dopunu istrage. Osumnjičena Maja Bađikić ima alibi za vreme kada su navodno počinjena ubistva...Viši sud u Negotinu vratio je Višem javnom tužilaštvu u tom gradu optužnicu protiv Davora Pernića iz Jabukovca (36) i Maje Bađikić...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.