SIGURNO MUČE I VAS: Ovo su 3 najveća straha muškaraca - čak i ako ne želite da priznate!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2018, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SIGURNO MUČE I VAS: Ovo su 3 najveća straha muškaraca - čak i ako ne želite da priznate!

Nije lako!

Možda niste spremni da priznate, ali žene i muškarci dele iste strahove u ljubavnim odnosima.

Većina muškarci svesna je da njihova snaga nije u nedostatku straha nego u sposobnosti kontrolisanja strahova i skrivanja istih od sredine.

DOBAR SEKS SVAKI DAN? MOŽE! Evo šta je glavni uslov za to

Iako muškarci ponekada vole da se hvale bogatim iskustvom, istina često nije takva. Svaki muškarac želi da partnerki izgleda kao mačo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog čega često izmišljaju kako bi postigli taj efekat.

Gotovo svi osećaju ljubomoru, ali retko koji će to otvoreno pokazati, jer bi to značilo da zapravo imaju manjak samopouzdanja.

Čuveni sinonim za moć. Društvo i dalje diktira činjenicu da muškarci treba da budu odgovorni za finansijsku sigurnost porodice, ali ima i onih porodica koje odavno ne žive pod plaštom patrijarhata, pa žena i muškarac zarađuju isto, čak žena i više.

Međutim, ni tada muškarcima nije svejedno što su se žene izborile za emancipaciju, jer oni su i dalje pristalice mišljenja da ako ne zarađuju dovoljno, nikada se neće ostvari kao pravi muškarci. Treba da shvate da novac nije preduslov da imaju ženu kraj sebe, već njihova briga, ljubav i pažnja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.