SALATA IZ PAKLA: Kako je bakterijom salmonele kult planirao da preuzme grad u Oregonu! Medicinska sestra otkrila zaveru

Izvor: Kurir, 12.Feb.2021, 08:02

SALATA IZ PAKLA: Kako je bakterijom salmonele kult planirao da preuzme grad u Oregonu! Medicinska sestra otkrila zaveru

Bračni par Latgens, Dejv i Sendi, vlasnici „Šejkijeve picerije”, koji su sedeli sa svojim prijateljem Denom Eriksonom, zaposlenim u Odboru za planiranje upotrebe zemljišta okruga Vasko, u gradu Dalas, savezna država Oregon, i delili veliku picu posle nedeljne službe u Crkvi Svete Marije, nisu ni slutili da će im se nedeljni ručak pretvoriti u pakao, i da će to biti početak masovnog trovanja iza koga se krio pakleni plan jedne sekte da zavlada gradom.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

PAKLENI PLAN VERSKOG KULTA: Trovanjem hteli da preuzmu vlast u Oregonu, medicinska sestra otkrila zaveru

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2021

Događaj je potresao Sjedinjene Države..Bračni par Latgens, Dejv i Sendi, vlasnici "Šejkijeve picerije", koji su sedeli sa svojim prijateljem Denom Eriksonom, zaposlenim u Odboru za planiranje upotrebe zemljišta okruga Vasko, u gradu Dalas, savezna država Oregon, i delili veliku picu posle nedeljne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.