PSIHOPATA: Doktor je trljao p*nis o lice zaspale pacijentkinje! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2017, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSIHOPATA: Doktor je trljao p*nis o lice zaspale pacijentkinje! (VIDEO)

Skandal u čekaonici ispred sobe za hitne intervencije.

Peruanski doktor Havijer Maurisio Kuba snimljen je kako trlja svoj penis o lice zaspale pacijentkinje. Ovaj skandalozni događaj odigrao se na Američkoj klinicu u Truhili 26. januara, a šest medicinskih sestara i dva tehničara koji su radili s doktorom u smeni nisu prijavili ništa neobično.

Bolesnog doktora je, međutim, snimila mobilnim telefonom porodica pacijentkinje, a na snimku se lepo vidi da je i on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << shvatio da je snimljen, posle čega se okrenuo i otišao.

Sve se dogodilo u čekaonici ispred prostorije za hitne intervencije.

HAU JES NOU: Ameri UBIŠE od prozivke Melaniju Tramp - zbog naglaska! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) BOLESNO PERVERZNI DOKTOR: Trljao genitalije o lice ošamućene pacijentkinje!

Izvor: Kurir, 01.Feb.2017

...Lekar Američke klinike u Truhili Havijer Maurisio Kuba snimljen je kako trlja svoj penis o lice zaspale pacijentkinje..Iako je sa njim u smeni radilo šest medicinskih sestara i dva tehničara niko nije prijavio nešto neobično..Ali perverznog doktora je snimila mobilnim telefonom porodica pacijentkinje,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.