On puši 130 cigareta ODJEDNOM! A zapravo MRZI pušenje! Evo zašto to radi! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2018, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On puši 130 cigareta ODJEDNOM! A zapravo MRZI pušenje! Evo zašto to radi! (VIDEO)

Svetski rekorder.

Američki komičar Džim Purol, poznatiji kao Džim "usta", svakako opravdava svoj nadimak i to jednim od apsurdnijih Ginisovih rekorda koje drži, onom u broju cigareta koje može da zapali istovremeno. Performans, u kome zapali između 130 i 160 cigareta u isto vreme, izveo je već mnogo puta tokom proteklih nekoliko decenija, a još veći apsurd od performansa svakako je činjenica da je Džim zapravo nepušač.

Štaviše, Džim mrzi pušenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali izvođenje performansa prilikom osvajanja svetskog rekorda u pušenju cigareta, bilo je humanitarnog karaktera, a sav novac koji je prikupljen predat je američkom Udruženju za pluća.

Ovo je istina o ljudima koji MRZE PIVO! Evo ko su oni i zašto su takvi!

- Mrzim pušenje. Izvodim ove performanse u znak protesta protiv pušenja. Gledajte sliku mene sa svim tim cigaretama zabijenim u lice. Da li je to glamurozno? Nije, odvratno je - istakao Džim je još 1987. godine za LA Tajms.

Ovaj neobični talenat Purol vežba od davne 1983. godine, kada je krenuo s cigaretama i lulama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.