NIKAD NE BISTE POGODILI: Evo koje su 3 najčešće ženske s*ks fantazije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2018, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKAD NE BISTE POGODILI: Evo koje su 3 najčešće ženske s*ks fantazije!

Onlajn anketa pokazala!

Nije tajna da žene uglavnom ne vole da pričaju o svojim seksualnim fantazijama i ne dele ih često s partnerom. To je potvrdila i jedna onlajn anketa u kojoj su žene otkrile omiljene fantazije koje žele da isprobaju.

Nema osobe koja se barem jednom u životu nije zapitala kako izgleda u trenutku vođenja ljubavi. Upravo je zato ideja seksa ispred ogledala toliko primamljiva. Pogled na partnera uzbudljiv je, ali još uzbudljiviji može biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pogled na strastveno "zajedništvo".

NEZAPAMĆEN SLUČAJ U BIOLOGIJI: Piton se navukao na DROGU

Mit o tome kako žene vole da su pasivne u intimnim trenucima treba što pre da zaboravite. Pripadnice lepšeg pola itekako vole da budu dominantne u krevetu.

Povez na očima sprečiće predvidljivost tokom intimnih trenutaka. Kada ne vidite i ne znate na koji deo vašeg tela će sleteti poljubac ili dodir vašeg partnera, sva čula bude se u intenzivnom iščekivanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.