MLADENU SU REKLI DA JE SVETSKO ČUDO I FENOMEN: Preživeo udar groma bez ijedne posledice, ni u zemlju ga nisu zakopavali!

Izvor: Kurir, 18.Avg.2020, 15:42

MLADENU SU REKLI DA JE SVETSKO ČUDO I FENOMEN: Preživeo udar groma bez ijedne posledice, ni u zemlju ga nisu zakopavali!

Njegov konj Kokan imao je manje sreće i nastradao je. Mladen sada slavi dva rođendana, a ovaj avgustovski mu je draži i obavezno se okrene prase ili jagnje

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Preživeo je udar groma, ali njegov Kokan nije imao sreće: Mladen sada proslavlja "dva rođendana" (VIDEO)

Izvor: Blic, 18.Avg.2020

Čudne su ljudske sudbine. Neko nastrada iz čista mira, a nekome ni grom ne može ništa. Jedan od takvih je Mladen Tomović iz sela Koštunići, koji je preživeo udar groma, dok je njegov konj Kokan imao manje sreće.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.